Honorable Members

Honorable Members are distinguished figures who with their many years of work experience have positively impacted the economic development of the Republic of Kosovo and have managed to create a good reputation in the community.

Their role will be advisory.

Consultative Council

Members of the Consultative Council are individuals or legal entities that will provide advices on the efficient functioning of the Club as well as advices related to interests of the Members of the Club.

Anëtarët e Klubit të Prodhuesve të Kosovës (KPK)

Këshilli Konsultativ

Anëtarët e Këshillit Konsultativ janë individ apo entitete legale që do të ofrojnë këshilla për funksionimin sa më efikas të Klubit si dhe këshilla që ndërlidhen me interesat e Anëtarëve.

logo_welcome

Historiku

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1-_-one
pestova
devolli
haxhijaha
trepharm
elnor
rugove
kivo
fluidi

Anëtarët e Nderit

Anëtarët e Nderit janë figura të shquara që me punën e tyre shumëvjeçare kanë ndikuar pozitivisht në zhvillimin ekonomik të Republikës së Kosovës si dhe kanë arritur të krijojnë reputacion te mirë në komunitet.

Roli i tyre do të jetë këshillëdhënës.