Anëtarët e Nderit

Anëtarët e Nderit janë figura të shquara që me punën e tyre shumëvjeçare kanë ndikuar pozitivisht në zhvillimin ekonomik të Republikës së Kosovës si dhe kanë arritur të krijojnë reputacion te mirë në komunitet.

Roli i tyre do të jetë këshillëdhënës.

Benedikt Niemeyer

download (2)

Benedikt Niemeyer është diplomuar në Administrim Biznesi dhe Inxhinieri Mekanike. Ai aktualisht është një këshilltar i M & A, Co-Management / Coach në NIEMEYER CAPITAL MANAGEMENT. Niemeyer Capital Management është një konsulencë e specializuar në industrinë e çelikut, metaleve dhe investimeve të mallrave, si dhe në  menaxhimin dhe zhvillimin e teknologjisë. Klientët e tyre përfshijnë investitorë që kërkojnë mundësi afatgjata si dhe pronarët që planifikojnë të shesin kompanitë e tyre. Ata sigurojnë kapital dhe investitorë të kapitalit, ndihmojnë me strategjitë e ndërkombëtarizimit dhe strategjitë për të rritur tregun ose për të ndihmuar në ndërtimin e ekipit menaxhues.

Më parë ai ka punuar si Këshilltar i Lartë në Maexpartners. Maexpartners janë një kompani këshilluese me një fokus në industri. Ekipi i tyre ka njohuri të thella të teknologjisë si dhe ekspertizën e thellë ekonomike. Maexpartners kanë një ndjenjë të besueshme për rreziqet që tregjet specifike mbajnë dhe mundësitë për klientët e tyre. Ofertat e tyre të shërbimit janë shumë të gjera, duke u filluar nga strategji inovative deri tek zbatimi pragmatik të zgjidhjeve të zhvilluara në vend. Në ofrimin e këtyre shërbimeve, ata qëllimisht kalojnë kufijtë e konsultimit tradicional dhe marrin përgjegjësi operacionale.

Arritjet e tij kryesore janë në grupin SCHMOLZ + BICKENBACH (Janar 2002 – Korrik 2012). Firma SCHMOLZ + BICKENBACH AG, e cila është e listuar në bursë, është rritur që nga viti 2002 nga një kompani rajonale me një prani të vogël të tregut në një lider botëror në fushën e çelikut.

Këshilli Konsultativ

Anëtarët e Këshillit Konsultativ janë individ apo entitete legale që do të ofrojnë këshilla për funksionimin sa më efikas të Klubit si dhe këshilla që ndërlidhen me interesat e Anëtarëve.

Anëtarët e Klubit të Prodhuesve të Kosovës (KPK)

Këshilli Konsultativ

Anëtarët e Këshillit Konsultativ janë individ apo entitete legale që do të ofrojnë këshilla për funksionimin sa më efikas të Klubit si dhe këshilla që ndërlidhen me interesat e Anëtarëve.

logo_welcome

Historiku

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1-_-one
pestova
devolli
haxhijaha
trepharm
elnor
rugove
kivo
fluidi

Anëtarët e Nderit

Anëtarët e Nderit janë figura të shquara që me punën e tyre shumëvjeçare kanë ndikuar pozitivisht në zhvillimin ekonomik të Republikës së Kosovës si dhe kanë arritur të krijojnë reputacion te mirë në komunitet.

Roli i tyre do të jetë këshillëdhënës.

download (2)

Benedikt Niemeyer është diplomuar në Administrim Biznesi dhe Inxhinieri Mekanike. Ai aktualisht është një këshilltar i M & A, Co-Management / Coach në NIEMEYER CAPITAL MANAGEMENT. Niemeyer Capital Management është një konsulencë e specializuar në industrinë e çelikut, metaleve dhe investimeve të mallrave, si dhe në  menaxhimin dhe zhvillimin e teknologjisë. Klientët e tyre përfshijnë investitorë që kërkojnë mundësi afatgjata si dhe pronarët që planifikojnë të shesin kompanitë e tyre. Ata sigurojnë kapital dhe investitorë të kapitalit, ndihmojnë me strategjitë e ndërkombëtarizimit dhe strategjitë për të rritur tregun ose për të ndihmuar në ndërtimin e ekipit menaxhues.

Më parë ai ka punuar si Këshilltar i Lartë në Maexpartners. Maexpartners janë një kompani këshilluese me një fokus në industri. Ekipi i tyre ka njohuri të thella të teknologjisë si dhe ekspertizën e thellë ekonomike. Maexpartners kanë një ndjenjë të besueshme për rreziqet që tregjet specifike mbajnë dhe mundësitë për klientët e tyre. Ofertat e tyre të shërbimit janë shumë të gjera, duke u filluar nga strategji inovative deri tek zbatimi pragmatik të zgjidhjeve të zhvilluara në vend. Në ofrimin e këtyre shërbimeve, ata qëllimisht kalojnë kufijtë e konsultimit tradicional dhe marrin përgjegjësi operacionale.

Arritjet e tij kryesore janë në grupin SCHMOLZ + BICKENBACH (Janar 2002 – Korrik 2012). Firma SCHMOLZ + BICKENBACH AG, e cila është e listuar në bursë, është rritur që nga viti 2002 nga një kompani rajonale me një prani të vogël të tregut në një lider botëror në fushën e çelikut.