Në Pejë u mbajt forumi ekonomik shqiptarë. Ky forum i organizuar nga prodhuesit shqiptarë të Maqedonisë, Kosovës dhe Shqipëria mblodhi shumë prodhues nga vendi, rajoni dhe diaspora. Në hapje të këtij forumi kryetari i Kuvendit Kadri Veseli theksoi rëndësinë e sensibilizimit të industrisë prodhuese dhe sigurimin e tregut për ato prodhime./21Media