logo_

Klubi i Prodhuesve të Kosovës

Klubi i Prodhuesve të Kosovës (KPK) është organizatë biznesore e themeluar në Nëntor të vitit 2015 me qellim që të avokoj për ndryshime në politika duke përfaqësuar prodhuesit vendor, të rrisë bashkëpunimin mes prodhuesve vendor dhe aktereve relevant si dhe të ngrit vetëdijen e qytetarëve për rëndësinë e konsumit të prodhimeve vendore dhe të promovoj produktet “Made in Kosova”.

Klubi i Prodhuesve të Kosovës  është zëri i prodhimit, të gjitha aktivitet dhe programet që ndërmarrim kanë të bëjnë me krijimin e mundësive për të zhvilluar sektorin e prodhimit, fuqizojmë atë dhe që të rrisë konkurrueshmërinë e kompanive prodhuese.

made_in_kosova
4E-logo
energy
empl-title
economic
diplomacy
environment

Anëtarët

01-Plastika
laberion
06-Rugove
jaha logo
LOGO GRANITI-page-001
07-Fluidi
Untitled-1
Untitled design (4)
vipprint
intersteel-page-001
oxa-logo
logo-1
flutura logo-1
Apetit-Group-logo (1)-1
Logo Walone-1
Palma logoArtboard 1
camel logo-1
Happy_Logo-1
Logo BRICKOS -1
SCAMPA LOGO VECTOR-1
top
download
paraaa
17190858_1281244898610022_8673112463508159538_n
Logo lang
1
relux
Untitled design (1)
download (2)
myfix
haacke
Untitled design
logo_web_150
download
download (1)
x-fort-logo-red
70235356_2498739963679425_1798470478063468544_n
orendi
logox1
gatex
devolli-group-p-euml-rkrah-fjal-euml-n-e-lir-euml-n-euml-funksion-t-euml-informimit-t-euml-drejt-euml_hd-1200x630
Untitled design
martius
haje

Fakte interesante

45 fabrika dhe mbi 100 brende

15.000 të punësuar direkt dhe indirekt

Anëtarët e Klubit kanë investuar mbi 90 milionë euro në ekonominë e Kosovës vetëm në dy vitet e fundit.

Klubi në Media