Është inauguruar sot Klubi i Prodhuesve, i cili si synim ka përmirësimin e klimës së të bërit biznes. Në këtë inaugurim ku pjesëmarrës ishte edhe kryeministri Isa Mustafa, u tha që themelimi i këtij klubi është akt simbolik për tetë vjetorin e Pavarësisë.

Sipas kryeministrit ky inaugurim është mënyra më e mirë për të shënuar përvjetorin e Pavarësisë.

Mustafa tha se përmes fuqizimit të sektorit privat do të ketë edhe më shumë zhvillim të ekonomisë.

Klubi i ka nëntë kompani që janë të bashkuara dhe kanë për qëllim ta ndryshojnë klimën e të bërit biznes.

Klubi synon ndryshimet e ekonomisë, ku do të ketë rritje të të ardhurave, ulje te varfërisë dhe zhvillim ekonomik./KosovaPress/

– See more at: http://www.kosovapress.com/sq/ekonomi/inaugurohet-klubi-i-prodhuesve-per-permiresim-te-klimes-se-bizneseve-63559/#sthash.BGFliykI.dpuf